søndag 13. juni 2010

Gjengangsfarge i hagen......fremdeles

Til tross for at vi nå skriver 13. juni har ikke blomstringa i hagen slått til for fult enda og nå begynner jeg å bli en smule utålmodig. Men nå har vi hatt noen våte dager og til uka er det meldt flott vær igjen så da regner jeg med at det snart begynner å skje noe. Men fremdeles er gjengangsfargen i hagen grønn og det blir man jo litt lei i lengden.
Men noen få innslag er farger er det riktignok:
Den siste stauden, blå valmuesøster, er jeg kjempestolt av. Denne har jeg sådd selv av frø jeg fikk fra Magnar Aspaker for en del år siden og i år er det første gang den blomstrer. Hmm, hva er det jeg ser på toppen av søstern? Et forbaska løvetannfrø???? Arrrrg, mye løvetann i år altså, usj og æsj!
Til slutt et par bilder av godgutten vår. Hadde tenkt å melde han på tevlingen om Lanoungen 2010, men jeg gav opp, klarte ikke å laste opp bildet.

.............SØTNOSEN!
Lysthuset har blitt prioritert en stund nå og jeg har begynt å male takplatene. Selv om platene var lysgrå er det utrolig hvor den skinner gjennom den hvite malinga jeg bruker. Har malt 4 strøk og regner med å ihvertfall male ett til........hrmfff, kanskje 2 til også.

7 kommentarer:

Linda sa...

Hadde vært en kjempekandidat til lano-ungen:) Så nydelig:)

Ja mye grønt enda, men nå kommer peonene her, og jammen kom dagliljene også, så det hjelper:) Valumesøster er jo såå vakker, den har stått på ønskelisten leeenge, men av en eller annen grunn så får jeg aldri rotet med til å kjøpe den...så den er fortsatt på "må ha" listen, som i grunn blir lengre og lengre...:)

Lene sa...

Virkelig flott farge på valmuesøsteren. Satser på sol og mer blomstring til uka her også.

Huset ved elven - fru Strøm sa...

Flotte farger i hagen din ☺ Liker så godt grusgangen du har mellom plantene. Jeg ønsker meg hvit singel utom huset til oss og har merket av området med vedskiver, men tror de blir liggende leenge for mannen virket ikke så gira akkurat.
Ønsker deg en fortsatt fin kveld ☺
Klem fra fru Strøm

Red Hobbitt sa...

For en skjønning=) Synes det ser svært så frodig ut i hagen din, du skulle sett hvordan det ser ut her. Her er det sikkert 2-3 uker senere enn normalt. I min hage er det stort sett auriklene som blomstrer. Men vi er tålmodige og venter på sommeren.

Solveig sa...

Det er da masse som blomstrer og stråler i din hage, Lene! Flotte bilder som alltid. Og til slutt denne skjønningen, da!! Han topper jo det hele!
Nydelig dag til deg og go'gutten:o))

Klem fra Solveig

Tonerose sa...

SÅ langt dere har kommet med tilbygget! Og jeg blir iallefall ikke lei disse bildene -det er kjempekoselig å få ta del i fremgangen! Du og du så flott det blir!!!

Såååååå herlig den blå valmuesøsteren din er! VAKKER!! jeg har desverre ikke så masse som blomstere i hagen nå, så som hos deg er det grønn som er gjennomgangsfargen... Tulipanblomstringen er så og si over, også tar det litt tid før roser og pioner slår ut i blomst.. Må finne noen smarte planter jeg kan ha i hagen som blomstrer i dette tidsrommet!! Men iogmed at jeg ikke er så grønn (enda) så har jeg ikke så god peiling.. men men. Det er iallefall massevis av knopper på både roser og pioner, så jeg gleder meg stort! :o)

Nyyyyyyyydelig lille lano-ungen din er, du burde så absolutt melde han opp - han hadde ratt stikki av med seier'n! kjempeskjønn!!!

Ønsker deg en herlig uke!!

Simones Country Home sa...

Hei på deg.

Du har da masse fine blomster du. ;o))
Så søt han er da. ;o))

Ha en super uke.

Klem Simone ;o)