mandag 21. juni 2010

Dører og vinduer omsider på plass

Inngangsdøra ble litt feilberegnet i størrelsen. Snekkerne trodde døra vi hadde bestilt var 90 cm bred men den var faktisk 100, så de har måttet justere bredden litt i dag. Men nå er den på plass og det er også alle vinduene samt balkongdøra. I morgen tror jeg de skal legge takstein og det er også mer så må gjøres inne. Men som tidligere skrevet skal Morten gjøre en del selv. Bl.a. skal han få satt på rekkverk på balkong noe som må prioriteres ganske kjapt slik at det blir trygt for Martinus. Vi er ihvertfall kjempefornøyde hittentil og enda bedre er det at vi har sluppet å låne penger. Men da er også kassa tom når vi er ferdig med dette. Så da må vi nok få spart penger på nytt slik at vi får bygd på huset på nedsiden. Med andre ord vil det ta noen år.Lite glimt av vårt fremtidige vindfang (tatt fra gangen). Her skal det opp panelplater på veggene, samt fliser på gulvene.

SO LONG FOLKS, NÅ SKAL JEG SNART UT I HAGEN....SPREDEREN ER ALLEREDE I GANG I EN SÅ ALTFOR TØRR HAGE. SOLA SKINNER OG NÅ ER SOMMEREN HER!!!

5 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Så flott det blir :))
Kjempsmart å spare penger før man setter i gang...
Gleder meg til flere bilder :)

Klem,Kari

Anonym sa...

Your home is absolutely beautiful! I have enjoyed seeing the extension built, I love your decorating and gardening...enjoy summer! Ann ~ Australia.

Lineca sa...

Så flott det blir. Lekker inngangdør da. Må være utrolig praktisk med de ti cmene ekstra på den tenker jeg.
Arti å bygge på slik at det blir som en vil ha det. Jeg drømmer om et påbygg der inngangs partiet er jeg og. Huset hadde blitt bedre å se til i det store å hele.
Martinius er nå en skikkelig goklump da. Nusking. og så fint et navn han har=)
Ekkelt vær dere hadde.

Fossestua sa...

Ser ut som om det blir kjempefint! Gleder med til å se det ferdige resultatet.
Heldig dere som har sommervær. Her har vi 5 grader, og fyrer med ved. Men, sommeren kommer vel innom en tur her også :)
Klem fra Lise

Simones Country Home sa...

Åh dette blir jo bare så fint da. ;o)

Give away hos meg.

Ha en fin dag.

Klem Simone ;o))