tirsdag 3. januar 2012

Litt mer jul fra gutua…

Jeg er ikke helt ferdig med jula enda jeg da, men til helgen skal all julepynt ut. Juletreet vi var og hogde i hundre-meter-skogen var veldig fint men nå røsser det fælt. Men jeg må jo forevige det med å legge det på bloggen da.

019

Og noen bilder av godgutten på selve julekvelden…

016 043

I går var jeg også innom Skeidar og fikk tak i ei kiste til å ha lekene til Martinus i. Denne gutten har, som sikkert mange andre gutter på hans alder, MASSEVIS av leker. I kista er bare en brøkdel av det han har, resten har jeg bært opp på rommet hans. Kan vel ikke akkurat si at han leker så mye med det han har. For etter å ha vært i barnehagen en hel dag, liker han nok bedre å sitte å se på Playhouse Disney og også spille litt på pc. Dette synes jeg er helt greit jeg da, han har jo tross alt vært aktiv hele dagen med masse lek og læring så da er det godt å kunne komme hjem å slappe av. I dag da jeg hentet han i barnehagen drev han og noen andre å gikk på ski. Han var superflink og jeg ble kjemepimponert. Gutten vokser til gitt og det er ikke mange månedene før han fyller 4. Jøsses som tiden går!

007

4 kommentarer:

Vivi sa...

Hei Lene! Godt nytt år til deg. Jeg rydda ut jula i går for nå er det liksom over for min del. Liker å pynte før jul, men når hverdagen kommer så er det slutt.
Godgutten din har blitt en flott stor gutt og ja, det blir noen leker på disse gutta.
Ønsker deg god bedring av influensa'n.

Monica sa...

Hei på deg, og godt nytt år.
Så flotte bilder fra ditt koselige julepyntede hjem! Her er julen på vei ut av huset...
Ønsker deg en riktig fin fin kveld, og første uke i det nye året.

Manne's hverdag sa...

Godt å se at det er fler enn meg som "tviholder" på jula. ;)

Fine bilder av en flott gutt!!!

Klem

Linda sa...

Herligstemningsfullt bilde:)