søndag 1. januar 2012

Jula som kom og jula som gikk...

Her i gutua har det definitivt vært skikkelig bloggtørke i lang tid gitt. Men andre ting har blitt prioritert. Jul har det vært hos oss og nå er det ikke lenge før jula skal vekk. Vi har hatt en flott jul og det har blitt mange gaver på både store og små. Masse god mat har det (desverre) også blitt, noe som merkes på sideflesket gitt. Men nå følte jeg at det var på tide å lette på baken og derfor begynte jeg å male igjen i går. Slik at dere ikke tror jeg er en dårlig mamma så er Martinus hos sine besterforeldre på Otta. Der har han vært siden torsdag og kommer igjen i morgen efta.
Vel, nå er det trappegangen i 2. etasje som har fått en omgang. Der har Morten igjen en del snekringsarbeid og jeg håper at ettersom jeg nå har fått malt det så og si ferdig, vil det motivere han til at også han gjør seg ferdig (håpe-håpe). Det er helt håpløst å få til fine bilder fra gangen så jeg fåtte stå på soverommet for å få det til sånn nogenlunde. Morten monterte en gammel lysbryter på veggen, vi var nemlig så heldig å få tak i noen av de. Jeg syntes det ble fint med den sorte bryteren ettersom dørhåndtakene også er sorte.

Litt fra soverommet igjen....
Her har vi nok ikke kommet lenger men jeg holder på å hekle teppe til senga. Dette tror jeg det blir veldig lenge til før jeg blir ferdig med. Jo, en fillerye har jeg også kjøpt og den passet inmari godt inn her. Men EN ting savner jeg og det SKAL jeg ha og det er et SLIKT http://2.bp.blogspot.com/_9UGbjk_QloU/TKsjQ1x_zgI/AAAAAAAAB8Y/Vj-9g-ENICk/s1600/_MG_0734.jpg
Hmmm, nå er det mye rart med bloggen altså. Jaja. Men ihvertfall et slikt skap som jeg har linket til skal stå på soverommet. Får jeg ikke tak i det før vårmarkedet på vikingskipet i april, håper jeg ihvertfall at jeg finner det der.
ØNSKER ALLE ET RIKTIG GODT NYTT ÅR!

6 kommentarer:

Laila sa...

Et riktiktig godt nytt år til deg og dine, klem Laila

mamma i nord sa...

Loftet ditt er jo bare helt fantastisk med de sorte dørvriderne og den gamle lysbryteren.

Akkurat slik var det hos bestemoren min.

Kjempefint på soverommet også, og ett slikt skap står høyt i kurs her også, men ikke lett å få tak i så langt nord.
Ønsker meg også ett skikkelig stort lintøyskap.

Ønsker deg og dine ett godt nyttår.

Klem Tanja

Maya sa...

Spennende å følge med på hva som skjer videre hos deg :)

Flink du er som lager teppe sjøl!!

Her har vi akkurat rivd ut gulvet i gangen for å isolere og legge varmekabler.. Og på tirsdag resier jeg for å kjøpe maling :) Gleder meg til å komme skikkelig i gang! :)

Godt nytt år til deg og dine :)

Nina sa...

Godt nyttår. Så utrolig flott det var på loftet, og ikkje minst på soverommet. Enkelt og flott. Fint teppe, forresten!!

Elisabeth sa...

Godt Nytt År og ikke minst godt nytt bloggår. Blir spennende å fortsette lesningen hos deg i 2012 :)
Nydelig oppussing hos dere, lekkert soverom :)

Hvite engler sa...

Hei Lene :) Godt nyttår til dere også!! Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg...du er nå god :) Nydelige bilder du viser,av et flott gjennomført hjem.Ha en god dag videre,klem