søndag 30. mars 2014

Nok en kjøkkenkrok….

…er snart ferdig. Mye jobb og det tar tid iom at jeg kun driver med dette i helgene. Overskapene over vasken er ihvertfall ferdige og det andre hjørnet holder jeg på med nå. Akk, hadde vi bare kjøpt ny benkeplate og ny vask og kran, hadde jeg blitt enda mer fornøyd, men man får bare gjøre det beste ut av det. Morten skal dessuten få satt på list under overskapet på  bildet under, hjelper litt det og da.

011

004

010

Innimellom slagene har jeg også fått bakt litt og noe jeg aldri har bakt før er disse vaniljekransene. De ble utrolig gode og smaker både vanilje, gjærbakst og karamell samtidig. Nam, disse skal jeg jammen lage flere av.005

Hmm, noen tror vel at været på Lillehammer er helt elendig iom at jeg bare driver inne. Å neida, været er helt strålende og ingenting å klage over. Men Morten har liksom fått begynt så bra ute og både raker og luker bed, å jøsses, det kan han bare fortsette med det for det synes jeg er litt kjedelig.

6 kommentarer:

Underberget sa...

Så flink du er med både maling og baking! Ønsker deg en fin solskinnsøndag der du er:-)

Bestemors hus sa...

Kjøkkenet blir jo nesten som "nytt" med litt maling....og ting tar tid, men det blir jo fint da... :)ha en fin søndag...

Furulunden sa...

Fresher opp med litt maling, det ser veldig bra ut! hVA MED OPPSKRIFTEN PÅ VANILJEKRANSENE, TAKK!! Mette

Fjordheim sa...

Dette blir jo som et nytt kjøkken.
Må vel snart få kjøpt inn maling til kjøkkenet her også.
Det trengs virkelig.
Ønsker deg ei herlig våruke :)

Anonym sa...

namm..såg gode ut dei kringlene:-)håper me får oppskrift:-)

Anonym sa...

Du har så masse fine blomer både inne og ute..rører ikkje pusen dei?Har og pus,og han e veldig glad i dei:-( har du nåken råd?