søndag 30. september 2012

Blir man noen gang ferdig?

Og da mener jeg alle maleprosjektene inne. Jeg ble jo omsider ferdig med toalettet i kjelleren men kjellertrappa og gangen har jeg ikke engang begynt på. Nå skyldes nok dette fordi vi har hatt cut-off på jobben (ferdigstille ordre, godkjenning av inngående fakturaer, rapporter, etc.) og dette er det stort sett jeg som har ansvaret for. Sist gang vi hadde det satt jeg til 23 på fredagskvelden men nå på fredag satt jeg heldigvis bare til 20. Men jeg merker uka har vært hektisk og jeg kjente jeg hadde behov for å kun slappe av i helgen. Så mens gutta dro på Ottamartnan i går passet jeg på å være hjemme og bare pusle og slappe av. Jeg lagde også noen supergode cupcakes som jeg fant inne hos Manuela med den superflotte bloggen Passion 4 baking. Muffinsene kalte hun Oreo Chocolate & banana Cupcakes og bør definitivt prøves dersom du er glad i søtt.

I overskriften høres det ut som jeg stiller meg negativ til maleprosjekter og det gjør jeg ABSOLUTT ikke, elsker å male, pusse opp og stæsje og jeg føler jeg er skikkelig klar for å starte inne igjen. Jeg har bla.a. to dører inn til stua som skal bli malt på nytt (malt med den gamle, helblanke, hvite malingen til Lady=guuuult med tiden). Så nå går det kun i Lady Supreme Finish som ikke inneholder sprit. Men jeg vet jo det at når dører og lister rundt er malt ferdig med den nye hvitmalingen, vil det bli stor skille på det andre hvite jeg har malt i stua tidligere. Så det blir det samme her som med mange andre maleprosjekter; et maleprosjekt fører ALLTID med seg et nytt maleprosjekt. I tillegg til at jeg må male tak og lister, kommer jeg også til å male et nytt strøk med maling på veggene, det har jeg faktisk hatt planer om lenge. Hmm, vi har bodd her siden 2004 og i løpet av den tiden vil jeg tippe at jeg har malt stua ihvertfall 4 ganger. Taket på kjøkkenet må også males (“gul” helblank maling her også…blææææ). Og når man førstes er i planleggingsmodus, så ønsker jeg meg ny benkeplate på kjøkkenet (er ikke så fasinert av den som er her nå og som også var her da vi kjøpte huset), nytt “gammeldags” armatur til vasken og selvsagt ny vask. Hmm, man får ta litt etterhvert. Nedenfor er noen bilder jeg tok i sted, som kanskje med tiden kan kalles før-bilder, hihihi!

007 011

Har litt lyst til å male kjøkkengruppa i lys-grønn, samme farge som på veggene på soverommet og i gang.

008 010

Kjære nisse, til jul ønsker jeg meg ny benkeplate!

009

Snart blir det svelebakst på denne ovnen igjen. Dyr men en supergod investering! Ser dere forresten den nydelige pellisen? Den fikk jeg av Helen Fredholm i sommer og den er bare så superflott…

010

Og på stua har jeg også en nydelig pellis jeg kjøpte som stikling på Plantasjen i vår…

006 004

Royal Lavender heter den.

013

Lene er glad i hvitt og måtte jeg nå endelig være det resten av livet!

Og på gangen står det også et par bøtter med noe hvitt i…

016

I dag har jeg og gutta tatt siste opprydding ute og stigen som på sommeren står inntil lysthuset har omsider fått plass i vindfanget igjen. I dag kommer det også et svært lass med ved, så nå er vi snart klare for nok en vinter. Men i dag er det jo utrolig godt ute da og sola skinner på skyfri himmel. Så før vinteren tar til vil jeg vel tro vi får en flott, lang og solrik høst.

014

Ønsker alle en strålende søndag!

017

3 kommentarer:

Reginas Cottage sa...

hi
your home is beautiful.love the oven in your kitchen and the blue container for bread.the last photo is very beautiful.
wish you a sunny day,
love regina

mamma i nord sa...

Å så mange flotte bilder fra bla. kjøkkenet.

Tror nok kanskje ikke man noen gang blir ferdige. Mange av oss finner nok alltid noe å male vil jeg tro.

Ønsker deg en strålende uke.

Klem Tanja

Notre-de-maison/ Gry sa...

Så nydelig blogg du har! Legger meg til følger, og gleder meg til å lese mer inne hos deg. Ha en fin kveld! Klem