lørdag 17. september 2011

Siste bilder fra hagen i år

En liten runde i hagen i sted viste at det fortsatt er en del blomstring der, men jeg tror hagingen avsluttes for i år og nå blir det inneprosjekter som blir prioritert. Eller, hagingen starter jo igjen om en mnd eller to for da skal jeg begynne å så tenker jeg. Har masse så jeg regner med at annekset blir fylt opp igjen i vinter. Sådde forresten for en mnd tid siden aukalyptus og nå har det begynt å spire, jippi, supermorsomt! Blir spennende å se om jeg får noe vekst på spirene.

Nedenfor følger noen bilder fra hagen tatt i kveld.

001

003

004

012 009
013 010
019 011
018 020
021 022
024 023

8 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

Syns det var mye blomstring enda jeg :)

Spennende med nye så-prosjekter! :) Alltid gøy å se om man før det til. Jeg ha et selvsådd sitron-tre jeg er veldig fornøyd med å ha fått til :)

Ønsker deg en fortsatt fin helg :)

Simones Country Home sa...

Åååh så koselig det er i hagen din enda da. ;o) Fine blommor.
Her ser det ikke ut, hele hagan er nesten gravd opp, å jeg blir aldri ferdig pga regnet. :o( Jaja..

Ha en super helg.

Klem Simone ;o))

Ingvild sa...

Fine blomster som fremdeles blomstrer hos deg også. Og så fint det har blitt med lysthuset og diverse!

Merethe sa...

Er litt blomstring igjen her også,særlig rosene har blomster. Men det synger vel på siste verset for det meste. Spennende å prøve å så litt "uvanlige" planter. Jeg har flere papaya planter. Håper å greie å overvintre dem så de kan vokse seg enda større til neste sommer. God søndag. Klem Merethe

Kari sa...

Masse fint hos deg, selv om høsten er over oss. Selv begynte jeg med hageblogg, men nå har jeg utvidet til litt interiør og mat også. Ikke så mye å rapportere fra hagen om vinteren ;)
Ha en riktig god søndag

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Mange flotte blomster her da :)

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Nå har jeg kost meg sååå med bildene fra det skjønne lysthuset ditt!!! Min største drøm (husbondens også:-)) er å få oss et lysthus. I mange år har jeg samlet på bilder og limt inn i "interiørboken" min:-)Og i hodet er det ferdig innredet.
Så kjekt at dere har fått det til:-) Nydelig interiør, skjønne kurvstoler, koselig bord, og herlig tekst på vegger og gulv!!! Håper dere får kose dere masse!!
God klem fra Hjørdis:-)

Grete sa...

Hei !

Kjempefin blogg ! Kan jeg spørre hvilken gråfarge du har på kjøkkengulvet ?

Mvh
Grete :-)