mandag 12. september 2011

Trehvite vegger på det nye soverommet…

…er ikke helt meg liksom men kvistlakk er det eneste jeg har rukket å hatt på hittentil desverre. Et lite innebygd klesskap har Morten klart å få lagd og vi har brukt samme type gamle vinduer som i vindfanget. Jeg fikk satt på den siste folien på vinduene i kveld og nå begynner jeg å male taket om ikke så altfor lenge…håper jeg. Veggene har jeg tenkt å male lys-lys grønne, tak og lister hvite og gulvet blir lys grått, samme farge som jeg har brukt på gulvene i resten av huset. Soverommet er ikke så altfor stort, ca. 15-16 kvm og Morten måtte jo selvsagt (før han ble sammen med meg) kjøpe den største senga. Ergo blir det ikke igjen så altfor mye gulvplass men jeg skal prøve å pønske ut noe slik at senga blir litt skjult. Skal definitivt kjøpe sengekappe slik at den ser litt flottere ut. Drømmen hadde selvsagt vært en bittelitt mindre seng, helst en gammel fransk jernseng, men det får bare bli med drømmene. Senga klarer jeg nok ikke å ta fra Morten. Nedenfor er noen blider jeg tok i kveld. Pøy, ikke pent men morsomt med før- og etterbilder.

011012
013006

Ellers består dagene i jobbing og deretter for det meste i horisontalen i sofaen. Er jo helt umulig å drive ute når det støtt og stadig regner ute. Man blir litt slapp og umotivert av været, så jeg tar det heller med ro og jeg gidder ikke å ha dårlig samvittighet for det.


003

3 kommentarer:

mamma i nord sa...

Så spennende det blir å se rommet ferdig. Ser så koselig ut så langt.

Hærlig sofaplass også.

Du spurte om jeg sydde for salg.
Jeg gjør ikke det akkurat nå.
Kanskje kommer jeg til å gjøre det igjen senere.

Ønsker deg en super uke.

Simones Country Home sa...

Heia.


Oyy så fint det kommer til å bli da. Hvor har du fått tak i den folien hen da??? Jeg har fått en haug med sånne vinduer selv, så kunne jo gjort noe lign. ;o)

Ha en super kveld.

Klemmers ;o)))

Maya sa...

Det blir nok veldig fint :)

Hvor har du kjøpt sånn folie til vinduene? :)