fredag 19. august 2011

Ting man ellers ikke rekker

Eller overskriften ble kanskje litt feil formulert, for jeg burde vel heller skrive ting man ellers ikke GIDDER. Samboer jobber døgnvakt og Martinus er i barnehagen. Jeg har ferie og har nå inntatt frokosten og sitter nå og gnager på en chocolate chubbies og letter samvittigheten med at jeg faktisk har stått på hardt noen dager nå. I tillegg er det lov å unne seg litt smaskens når man har ferie. Men er man alene må man prøve å gjøre ting man ellers aldri "rekker". Så i dag har jeg fått pusset vinduene på lysthuset, bare på innsiden da, annekset har også blitt ryddet og vasket og Mosse kan endelig kose seg i rent sengetøy igjen. Greit å ha det litt koselig her ettersom jeg snart kommer til å sitte her en del med forberedelser til neste års haging. Jeg har også fått tatt en sjau i hagen.....helt frem til regnet kom. Men nå ser jeg at regnet bare var forbigående så da skal jeg ut igjen etter at jeg har skrevet dagens innlegg og håpe på at været ikke bare driver narr med meg. Hagen har desverre fått lite stell i år men her og der kan man se at det faktisk fremdeles er liv i den. Det er fortsatt en del blomsterflor og for meg er det sommer i hagen fremdeles.I mitt neste liv vil jeg bli katt så sant jeg slipper å spise mus og fugler....Nedenfor er noe av det som blomstrer i hagen nå og jeg kan vel si meg sånn nogenlunde fornøyd med det. Ingen tvil om hva slags farger som preger hagen i gutua men til neste år tror jeg at jeg vil utvide fargespekteret litt. Kunne tenkt meg litt mer kremgule stauder og roser etter å ha blitt "lettere påvirket" av Claus Dalby som har den flotteste hagen ever....Say no more!


Nei, nå er min halvtimes pause over og jeg skal ut å jobbe, med eller uten lønn....forhåpentligvis ned lønn for strevet.


Edit: Glem det..................det spruuuuutregner...............

8 kommentarer:

Tove sa...

Tror det ble oppholdsvær her nå. Jeg får se om det går an å gå ut, men sansynligvis blir jeg bare lurt jeg også. Kos deg videre i ferien din. Jeg har siste dagen i dag.

Sommerhuset i bakken sa...

Vakre blomsterbilder fra hagen! Så nydelige!

For et flott lysthus du har! Sukk! Det var helt fantastisk koselig!

Ha en super helg ;-)

Grethe 'gyldenlakk' sa...

Mye fint som blomstrer hos deg ennå. Lilla er så nydelig, er favorittfargen i år. Og innslag med creme er jo flott til den. Kunsten er å ha en hage som klarer seg mest mulig selv (så man ikke mååå hagestresse). Men hage når man har lyst og tid. Så nyt helgen! Måtte innom og kikke på lysthuset igjen :-)

Helen sa...

Så vakkert lysthuset ditt har blitt! Du er så flink til å gjøre det koselig. Så mye fint du har i blomst i hagen. Hva slags allium har du i blomst nå? For jeg antar det er en allium på første bilde?

Ingvild sa...

Nydelige blomster! Er alle stauder?

mamma i nord sa...

Så nydelige planter du har i hagen.

Er imponert over den rekken din med bla. frø.
Ønsker meg veldig drivhus slik att jeg kunne fått sådd noe til neste sommer.

Ønsker deg en fin uke.

Klem

Christine Sand sa...

Hei Lene,

Kom over den vakre bloggen din i forbindelse med et interiørprogram vi produserer for kanal FEM og TV Norge.

Et av programmene skal dreie seg om hage og uteplass, og ut i fra det jeg ser på bloggen hadde din hage passet perfekt.

Dersom dette er av interesse hadde det vært supert om du kunne sende meg kontaktinfoen din, så tar jeg kontakt for en uforpliktende samtale.

Vennlig hilsen
Christine Sand
Christine.sandgmail.com
Mobil: 47268891

Anonym sa...

Hei Lene,

Jeg kom over bloggen din i forbindelse med et interiørprogram vi er i gang med å produsere for Kanal FEM og TV Norge.

Vi skal ta for oss forskjellige temaer og ett av programmene skal dreie seg om uteplassen og hagen.

Ut i fra det jeg har sett på bloggen din hadde din vakre hage passet perfekt.

Supert om du kan sende meg kontaktdetaljene dine, så kontakter jeg deg for en uforpliktende samtale.

Vennlig hilsen
Christine Sand
Mobil: 47268891
Mail: christine.sand@gmail.com