søndag 12. juni 2011

Herre min hatt for et vær

Endelig fikk jeg tatt et tak i hagen etter vi har hatt noen forferdelige regnværsdager og som desverre for noen har fått fatale konsekvenser. Vi får bare krysse alt vi har for at flommen stabiliserer seg snart og at ting roer seg. Utrivelig er det uansett og man kan virkelig se hvilke enorme krefter naturen har.
Men ihvertfall, i går og i dag har jeg fått tatt en skikkelig ryddesjau i hagen og det trengtes VIRKELIG. Været har vært upåklagelig flott disse to siste dagene og temperaturen har ligget godt over 20. Desverre har ugress vokst opp alle steder etter regnet og jeg har aldri sett lignende. Jeg har ihvertfall hatt en svær jobb foran meg og desverre for meg er bare en brøkdel ferdig. I går drev jeg ute til nesten 23 og i dag har jeg også fått tatt et tak selv om de siste timene før det ble mørkt har bestått i å male ferdig taket på lysthuset. Nå er klokka egentlig altfor mye og jeg bør egentlig legge meg, men nedenfor er et lite bildedryss fra hagen, tatt i dag. Jeg må også legge til at Bugnet var først ute i år til å blomstre, altså rosene Therese Bugnet og Louise Bugnet. Therese Bugnet er forresten blitt enormt høy og jeg er søren meg ikke sikker på hvor høy den kan bli heller jeg. Det er den rosa rosa på bildet, den som står inntil lysthuset.
5 kommentarer:

Simones Country Home sa...

Hei på deg.

Synes da hagen deres har blitt svært så fin jeg da. Masse fine blomster å greier. ;o)

Nå har det kommet opp litt her også, men ikke så mye jeg har enda. T.T.T... hehe

Klem Simone ;o)))

Snuffeldyret sa...

Ja, jeg har fulgt med på regnet og flommen og håpet at den ikke skulle ramme deg.

Synes Hagen din ser flott ut jeg, vi har også hatt mye regn i det siste, så min hage er litt i stykker regnet for tiden..

Nostalgia sa...

Som alltid inspirernde hagebilder fra deg! Ønsker dere en fin dag, å krysser fingrene for at været er i bedring og at vi snart får skikkelig SOMMER!! :-)

Klem fra Nostalgia

Tove sa...

Så flott blomstring du har. Håper dere ikke blir altfor berørt av flommen. Nå er det heldigvis spådd fint vær framover. Gror så det knaker ute og særlig plena. Ha en flott sommer videre!

Shabbylishious sa...

Hm. Ugress hvor da? ;-)
skjønner du har altså, men det skal godt gjøres å slå ugresskråninga mi gitt. hihi.
Hagen er kjempeflott den. Du er døktig!