søndag 14. februar 2010

Se hva jeg har fått av de snille guttene mine!


På fredag da jeg kom hjem lå det en alldeles nydelig bukett med tulipaner og ventet på meg. De hadde Morten kjøpt og jeg tror det må være de flotteste tulipaner jeg noengang har fått. Jeg liker disse sarte, lyse fargene og tulipanene er så utrolig flotte før de springer ut. Men ikke nok med det for da Morten og Martinus kom hjem fra trening hadde også Martinus med seg en søt, rød rose med et flott hjertekort han hadde "lagd" på barnepassen på treningssenteret. Åååå, slikt varmer virkelig altså. På kortet stod det: Til mamma fra Martinus. Tusen takk til de gode guttene mine!

Først var tulipanene helt hvite men de har blitt mer og mer rosa. Sinsykt flotte!

Ellers går jeg og grubler og grubler på hva jeg skal gjøre med spisestuegruppen. Solveig fikk meg jo til å tenke med hennes dristige forslag med å male i en annen farge enn hvitt. Lys blått og turkis...hmmm..., høres egentlig ganske flott ut men jeg vet ikke helt om jeg tør å satse på noen sterke farger på et møblement som tar ganske stor plass i vår bittelille stue. Men lysblå.....tjooo, det kunne kanskje funke. Kanskje jeg kunne bruke samme farge som jeg har på soverommet til Martinus? Samme farge som jeg også brukte på taburetten på annekset??? Uff, jeg vet søren meg ikke jeg.

Men blir det helt feil farge er det jo ikke noe i veien for å male det igjen. Tenke-tenke!

Ellers går det sin vante gang her i gutua og planene om utbygging begynner å bli til virkelighet. Stort sett de fleste papirene er ordnet i kommunen og på torsdag kommer en snekker Morten kjenner og ser på huset vårt. Åååå, jeg er så spent. Vi kommer ihvertfall til å satse på inngangspartiet og nytt rom i 2. etasje i første omgang og så får vi heller spare opp igjen penger til vi får råd til å bygge på stua. Vel, vi får se hvor tålmodig jeg er.


Ønsker alle som stikker innom en flott søndag og gratulerer til alle mammaer!
PS! Er det flere som har problemer med å laste inn bilder til bloggen? Det har ihvertfall jeg.

9 kommentarer:

Laila sa...

Heldig du som har så gode gutter.
Litt enig med den som foreslår en annen farge, den lyseblå kan bli litt "søt", men når du først skal male går det jo an å prøve seg fram.
Jeg syntes fargen til venstre på siden din er fin.
Ha en kos søndag.
Klem Laila

Mariann S sa...

Ønsker deg en fin morsdag Lene :)
Kjempeflotte gaver frå gutta dine :)

Eg er i skikkelig strikke/hekle/sy modus for tida, hage virker so fjern akkurat no ;). Ta gjerne en titt innom hobbykroken min og sjå kva eg lagar :) Klem :)
http://www.mariann08hobbyblogg.blogspot.com/

josimo sa...

Det føles så godt i hjetet, når man forstår at noen har tenkt på deg.

Kos deg i dag med flotte blomster i heimen og gode gutter

Ninni sa...

Så skjønne gutter du har :) Gavene var heeelt sikkert velfortjent :) Mht spisebordet, jeg ville unngått knallfarger som turkis. Det binder rommet så veldig. Jeg ville valgt en nøytral farge slik at du kan boltre deg med ulike farger og bytte ut puter osv. En gråblå kanskje? Sand? Det er så mange fine nøytrale farger å få. Valgets kvaler! Ha en fin uke Lenemor :) Klem (nå spirer lavendelfrøene mine i vanlig Plantasjenjord, den med de små Lecakulene :))

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
RandiF sa...

Hei Lene. Det ligger en award til deg på bloggen min....:-)

Vivi sa...

Kjempe fine tulipaner og du har fortjent dem. Har du startet med nedtelling til vår'n ? Jeg har nedtelling til så-tid og gleder meg vilt.

Ninni sa...

Hei igjen! Det ligger en hageutfordring til deg i bloggen min :)

Marte sa...

Elsker de hvite/rosa-tulipanene! Har sånne stående på bordet nå :)