lørdag 3. oktober 2009

Så kom snøen...........

Jeg satt i annekset i dag tidlig og kikket ut av vinduet. Jeg kunne lett konkludere med at sommeren er over. Alt det vakre som har florert hagen i sommer har nå avsluttet sesongen og ligger nå nede, brunt og vissent. Egentlig litt trist men alikevel kom den koselige følelsen av at kaldere tider med snø og kuldegrader er på vei. Joda, den har sin sjarm den også og vi kan kose oss inne med masse levende lys og varme fra peisovnen. Dessuten får jeg tid til å begynne med nye prosjekter. Jeg har bl.a. begynt å male på anekset. Kjøpte maling i dag og har brukt samme fargekode som de som vant norges flotteste hjem hadde brukt på veggene. Den var faktisk veldig fin og jeg tror ikke jeg kommer til å angre meg der. Jeg skal også begynne å hekle et nytt lappeteppe, et teppe jeg har tenkt å ha i den gamle senga som står der. Den skal jeg forresten male hvit etterhvert. Jeg legger ut før- og etterbilder litt senere.
Som overskriften sier, så kom den første snøen i dag og nedenfor er et bilde jeg tok i dag tidlig:

Mens jeg klipset bilder ute satt guttene i gutua inne å koste seg med frokost samtidig som de leste dagens avis. Dette har blitt fast rutine for gutta om morgenen.
De som leser bloggen min har vel kanskje skjønt hva slags smak jeg har m.h.t. interiør og jeg som mange andre har jo oppdaget den flotte butikken på Hamar som heter Gave og Interiørglede, en butikk som det er kul umulig å gå tomhendt ifra. Da jeg leste bloggen dems i går kom jeg over en sak jeg har hatt lyst på så lenge men som jeg ikke har fått tak i enda og det var en kjempeflott oppvaskhylle fra Madam Stoltz. Jeg sa til sambo at den ønsket jeg meg skikkelig og med et kommer verdens beste kommentar fra han: "Da drar vi til Hamar med en gang og kjøper den". Snille Morten og gjett om jeg ble glad. Her er bilde av oppvaskhylla som jeg har "lånt" fra Gave og Interiørglede (håper det går greit?)
Men å BARE handle en ting der går jo ikk an, så det ble med litt til, kan nevne flere eggeglass fra Green Gate, en eggekurv, en liten tavle, litt stearinlys pluss noen andre dingsbomser jeg likte godt. Haha, sambo kom også ruslende med det nye bladet fra Jeanne d`Arc Living og spør om jeg har det. Og neida, det hadde jeg faktisk ikke og glad han minnet meg på å ta med det også.
Okidok folkens, nå skal vi bare slappe av, har nettopp spist en herlig biffmiddag og da blir man så utrolig mett og fornøyd og man føler bare for å legge seg rett ut og kose seg resten av kvelden (selv om det langt inn i hjernebarken min skriker etter å fortsette på anekset).
So long folkens!

8 kommentarer:

Hulda sa...

Det må jeg si, mannen din vet hva du liker, kom til og med gående med JDL-bladet!! :) :) Den hylla de var kjempefint! Skjønner at du falt der ja! :) Flott bilde av lysthuset med snø på taket.

Margrethes hus og hage sa...

Så koselig det oppvaskstativet var! Og så kjekt med en mann som har forståelse for slikt :)

Ønsker deg en fin lørdagskveld! Hilsen Margrethe

Shabbycharm sa...

Hei lene... wow så koselig du har det, og det lysthuset er jo en dröm. har selv planlagt ett i hagen til neste år, men med alle mine prosjekt får vi se om tiden strekker til.
kramz bella

My home is my Castle - by Kari sa...

Så nydelig det var :))
Dagen din må ha vært helt super.. Sånne mannfolk liker vi ;)

Klem,Kari

xxxl sa...

Hei :) så nydelig den oppvaskhylla var .. skikkelig stilig var den.

Lysthuset var kjempe fint der de stod.. ja nå e høsten her for alvor.. snøen ligg langt nedi fjellet her.

Ha en flott søndag:)

Balke gård sa...

Hei, så koselig du liker den butikken! Jeg er der ofte og synes de har SÅ mye fint, kjøpt masse der!:-) Jobber på hamar, så kort vei innom... Nå ahr det startet en Vintagpiken-butikk lenegr inn i gågata i Hamar, kjekt der også. God søndag fra Marianne:-)

Annika Christensen sa...

Så vackert!
Vi har inte haft frot ännu men det kommer väl när som.
Kul att se ditt lusthus.
Annika

Gave og Interiørglede sa...

det er helt i orden at du lånte bildet :)

du får ta en titt på bloggen vår, nytt innlegg ;)