onsdag 26. november 2008

Kosetid før leggetid

Nesten helt fra Martinus ble født har jeg massert føttene hans og han har alltid gitt tegn på at han liker det, men i det siste har pappaen hans massert føttene og leggene hans hver kveld før han skal legge seg. Da bruker han en deilig olje og Martinus storkoser seg. Men i kveld jobber pappaen hans så da bestemte jeg meg for å gjøre det. Jeg slukket lys og tente bare levende lys og i bakgrunnen spilte jeg Celine Dions "Baby Close Your Eyes". Det var riktig så stemningsfult og han koste seg fryktelig, det gjorde forresten jeg også, er så godt å se at han har det bra.BABY CLOSE YOUR EYES (Celine Dion)
Sun is creeping down
Behind the hill
Everything is calm
Everything is still

So baby close your eyes
And rest your weary mind
Let me hold you close I'll sing you this lullaby

Let your worries go
You'll fall asleep
Think of nothing more
Memories will keep

Your dreams will turn to gold
And you will wake and find
Then you'll hold a smile all day from this lullaby

Maybe somewhere in the silence
You will wake and you're all alone
Just call and I'll be there

Even when I'm gone
Each day will end
So I'll say 'goodnight'
Til we meet again

Now baby close your eyes
And rest your weary mind
I'll let you know the joy you bring
Every time you hear me sing you this lullaby


Nå er det lenge siden Martinus sovnet så nå koser jeg meg med cappuccino og skriver og leser blogg. Jeg har så vidt begynt å tenke på julen og i dag har jeg fått bestilt julekort. De har jeg forresten bestilt fra Hipp Hipp Hurra. Vi bestilte takkekort til dåpen der og vi ble storfornøyd så jeg regner med at julekortene også blir like fine. Vi får se hva slags forslag jeg får på mail etterhvert, men jeg kan absolutt anbefale denne nettbutikken altså!!!

I går kjøpte jeg meg et englepar. Syntes de var så søte så jeg bare måtte ha de. De har jeg kalt for Ninni (etter min mamma) og Elvina (etter min avdøde mormor). Søte, ikke sant?


I morgen skal jeg og mamsen til A-hus og besøke min tante som jeg har skrevet om tidligere. Det har ikke skjedd så mye der men ingenting har forverret seg heldigvis. Hun blir nok ikke værende der så mange dager til for nå skal hun på rehabilitering, muligens Sundås. Det blir rart å se tante ettersom hun muligens ikke kjenner oss igjen og har heller ikke taleevne, men det er ok å se henne for det. Min andre tante som bor i Strømmen skal også være med og etter det hun har sagt glimter hun til av og til og gir uttrykk for at hun kjenner oss igjen. Så hele greia blir litt spennende.

Ellers går dagene med til å brodere. Jeg er ferdige med det første monogrammet jeg lagde og har allerede begynt med et nytt som jeg muligens skal ha på en sofapute. Jeg har også bestilt et par gamle monogrambøker fra en antivariat i Sverige så jeg vil tro jeg vil få vinteren til å gå frem til jeg skal begynne med hagen igjen.

Før jeg avslutter vil jeg også sende alle mine tanker til Charlotte som har mistet sin pappa, husk at jeg tenker på deg!

Til slutt har jeg en liten etterlysning eller rettere sagt et ønske. Jeg ønsker meg så inmari et lyshus i sink men jeg får ikke tak i det noen steder (utsolgt), ihvertfall ikke på norske nettbutikker. Så dersom noen vet hvor man kan få tak i et sånt, så send meg et pip, da hadde jeg blitt glad! Nedenfor er link til lyshuset jeg prøver å få tak i.
Lyshus

5 kommentarer:

Sine sa...

Så koselig det hørtes ut med musikk og massasje.

I dag har dn svenske bloggeren Perlan fått inn nye sinkhus til sin svenske nettbutikk...

http://www.perlanliving.se/list_varugrupp.asp?varugrupp=161&t=Dekoration

Håper du får fatt i.
Ha ei fin førjulstid med masse kos i heimen. Det er jeg forøvrig overbevist om at du får.

Sine sa...

Og nå har en ny norsk dukket opp med ny ladning sinkhus, Boligfryd.

http://www.boligfryd.no/

Jeg syntes også de var så fine at jeg bestilte også.

Vivi sa...

Jeg ga mine barn kroppsmasasje når de var små, nå har vi ikke den tia lenger. Smører dem etter hvert bad, i allefall minsten, men da kiler det så, og da blir det mest latter.
Koselige engler. Ha en kjempe flott førjulstid i gutua.

Anonym sa...

Hei!

Denne danske butikken har også sånne sinkhus. Dessuten er det 50% på opphørssalg:

http://www.leonorah.no/

Mvh Nina (fra hagegal)

Ninni sa...

Ikke rart Martinius er så rolig og snill når han får så god behandling av dere! En herlig og verdifull kosestund du beskriver Lene. Snill og god mamma du :)

Engelene du er kjempesøte! Kos deg masse med adventskos i dagene som kommer. Det setter en prikk over i'en og er noe helt spesielt når man har små barn og skal forberede jul :)