søndag 3. februar 2013

Livet som gressenkefrøken

Etter at vi investerte i wii—konsoll i jula, kan jeg konkludere med at jeg har blitt gressenkefrøken (kan ikke kalle meg frue i.o.m at jeg ikke er gift og har heller ikke tenkt å gifte meg). Så nå er gutta ivrig opptatt med å spille batman lego og det omtrent fra morgen til kveld. Ikke er det mulig å få kontakt med de heller og når jeg forsøker å kommunisere og å forhåpentligvis få et svar tilbake er det eneste lyden som kommer fra sofaen: ehmm! For meg betyr dette ja og det er vel i slike situasjoner jeg virkelig bør utnytte det. Men nå er ikke jeg slik, så jeg lar det være..hehehe!
Men for å fortsatt kunne definere oss som en A4-familie har jeg virkelig tatt en tørn med både støvsuger og vaskefilla i dag. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg vasket gulvene, men når støvet nærmest overfaller meg og ser på meg med bedende øyne, ja da er det på tide å ta et tak. Så nå ble det faktisk ganske ok her selv om det fremdeles står igjen litt da. Men nå har gutta omsider tatt seg en pause og sitter nå og spiser indrefilèt og ris. Etterpå skal vi ut å gå en tur på jordet, må jo utnytte det flotte været vi har her på Lillehammer i dag.
001 002
005 006
008 010
011 012
Etter å ha fått ryddet en del i tillegg til vaskingen, fant jeg ut at det fortsatt er igjen litt julestæsj i huset; juleputer i vindfanget (som lå under en haug med jakker og utetøy) og på kjøkkenbordet står fremdeles en hvit julestjerne. Hvert år har jeg en sabla jobb med å klare å kverke julestjerner og jeg er ikke så hjerterå at jeg bare kaster de. Men i.o.m at den er hvit fungerer den greit. Og når man snakker om jula. Julegata i byen er heller ikke fjernet og det skyldes innspillingen av Lilyhammer. Så her på Lillehammer varer jula helt til påske.
Nå SKAL vi ut en tur altså, sola skinner, noen som kan sees gjennom vinduet på utgangsdøra…
009
So long!

EDIT: Det er noen som lurer på hva slags farge jeg har brukt på vegger. Når det gjelder fargen på stue og gang er ikke det samme farge selv om den ser veldig lik ut. Fargen på stua er det mange år siden jeg malte og husker ikke sånn i farten hvilke fargekode den har. Men planen er å male stua i samme farge som gang når jeg engang blir motivert for det da gangfargen er mye finere. Men fargekoden på den er 0503-G90Y og jeg bruker Lady Supreme Finish. Veggene maler jeg stort sett i silkematt, men i tak og lister bruker jeg halvblank (er det ikke det det heter?). Altså litt blankere enn den silkematte.

5 kommentarer:

Jijji sa...

Så fine bildet! Du har det så koselig! God tur! Kos deg ute i februarsola!

Klem fra Jijji

Underberget sa...

Virkelig fine bilder fra hjemmet deres! Lyst og delikat:-) Ha en fortsatt fin søndag!

Anonym sa...

åhh..so koslig du har det.So fin farge du har på veggane i stova og gangen..ka heite fargen? ser ut som lysegul men da er det sikkert ikkje..?

Veronica H. sa...

Du har det helt nydelig hjemme, og utrolig god smak. :)
Klem fra Veronica.

Tigertina sa...

Så flink du har vært! Håper dere hadde en fin tur :D
Synes du har det så utrolig fint, hvilke malingstyper, farger og blankhetsgrader har dere brukt? Om du husker det sånn i farta ;)
Ønsker deg en flott uke!