søndag 13. januar 2013

Da var det over…

Og med deg mener jeg julen. Vi har vist vært litt trege i år, men jeg synes julen har gått så alfor fort. Men et tydelig tegn på at det var på tide å få ut jula i huset, var juletreet som virkelig hadde fått fart på barnnåldryssinga. Så etter at jeg hadde fått av all juletrepynten stod nesten bare stammen igjen. Urg, litt av en jobb, men da er det godt man har en god hjelper…

003

Men etter at all julepynt ble fjernet fikk jeg plutselig skikkelig vårstemning av en eller annen grunn. Det føles deilig.

006

Nå ble det ihvertfall bra i stua og juletreet har blitt erstattet av oliventreet jeg nå har klart å overvintre 2 sesonger…

011

Med ett ble det så lyst å åpent i stua og det er slik jeg liker å ha det…

019 021
023 034
036 037
038 035

Og når man snakker om vårfornemmelse, ja da kommer hagegalskapen i meg. Så i dag har jeg fått sådd det meste av det som skal såes, med untak av grønnsakene da. I fjor tabbet jeg meg ut og sådde for tidlig. Men etter en rask sjekk, fant jeg ut av jeg allerede hadde sådd og fått spirig i desember. Så da vil jeg tro at det er passe tid å så på nå.

032

Så nå er dette klart og står på varmekabler på baderomsgulvet. Der skal det stå til det begynner å spire og deretter bærer det opp i anekset.

Den fylte petuniaen jeg trodde jeg hadde kværket i vinter har også fått akseptable lengder på de nye spirene, så jeg har så vidt begynt å ta avleggere…

030

Ellers står det plassert nye avleggere av ymse slag i vinduene og om ikke så altfor lenge vil alle pellisene også få plass der slik at de igjen får pryde hagen til sommeren.

029 031

Jeg må også få si at jeg ble så glad for at alle som ønsket seg frø av meg ble fornøyde med deg jeg hadde sendt. Jeg ser det er noen som spør om adressen min. Det var ikke min intensjon om å skulle ha noe tilbake, men her er adressen åkke som:

Lene Nordberg, Kurudgutua 35, 2618 Lillehammer.

Jeg ønsker alle en strålende søndag. Her på Lillehammer er det suverent vær, men riktig så kaldt. Da jeg stod opp i dag stod gradestokken på minus 22.

Tiddeliduuuu!

10 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

Jeg er også klar for vår og hage :) skikkelig klar for å så nå:) er det oliven du har tatt avlegger av i den flaska? :)

tronderlivetmitt sa...

Jøssameg.. Sår du frøene allerede nå? Går det ann? Min erfaring med å så frø tidlig, er at de blir lang og pistret - inntil de visner henn og dør.. Dette må jeg visst følge med fremover. Her det forøvrig minus 12, og jeg har ikke tenkt så mye på våren enda..

mirjamsdrøm sa...

Herlige hjemmet ditt :)
Masse flotte detaljer!
Skal si du er flink med frø og forberedelser ;)
Ønsker deg en fin kveld, og en herlig ny uke!
Klem

Vivi sa...

Ja, det er godt å få ut jula, og da blir det så lettere inne.

Ser du er igang, og det er mere enn det jeg er. Blodbeger er sådd og det blir nok med det......

Ønsker deg en ny fin uke! Klem

hill`s interiørblogg sa...

Hjemmet ditt er helt nydelig og alle de flotte gamle tingene...Og så godt man får hjelp til opprydning når man har mest bruk for det..

Og tusen tusen takk for frøene... Blir spennende å plante det når det nærmer seg våren. Ser du allerede har begynt... Tror det blir litt tidlig her nord enda da vi ikke har vår før etter 17 mai... Men det er bare å vente...
Ha en fin mandag.
Klem fra Hill-Iren

MarJE sa...

Ja det er deilig å få ut jula.....vårfornemmelsen kjem sigande då. Jammen er det vårlig hos deg med frøsåing og stiklingar som står klare. Spennande...

Ha ei fin veke vidare.
Klem MarJE.

Notre-de-maison/ Gry sa...

Ååå så mange flotte bilder! ! Fikk helt vårstemning;). Kos deg videre med alle spirende planter!

Anonym sa...

[img]http://clououtlet.com/img/clououtlet.com.jpg[/img]

[b]Christian Louboutin[/b] is a French footwear designer whose footwear has incorporated shiny, red-lacquered soles that include enhance his signature.

Louboutin helped bring about stilettos abet into the craze in the 1990s and 2000s, machiavellian dozens of styles with worm heights of 120mm (4.72 inches) and higher. The designer's professed objective has been to "make a better half look sexy, elegant, to gross her legs look as eat one's heart out as [he] can." While he does put up for sale some lower-heeled styles, Louboutin is in general associated with his dressier evening-wear designs incorporating jeweled straps, bows, feathers, charter leather, red soles and other similar decorative touches. He is most popularly known in favour of his red-bottom high heel shoes, commonly referred to as "sammy red-bottoms." Christian Louboutin's red-bottom identification lex non scripta 'common law is registered as Pantone 18-663 TPX.

In the face being known for his famousness clients, he seldom gives shoes away – sacrifice discounts preferably to his high-profile fans. This behaviour also extends to his critical household, because he feels that giving shoes away as gifts is unimaginative.

His solitary biggest patron is Danielle Sword, who is regarded to own over 6,000 pairs and is known to would rather purchased up 80 pairs at a heyday when shopping at his stores.

(с) [url=http://clououtlet.com]Christian Louboutin[/url]

Underberget sa...

Hei Lene! Titter bare innom for å si at jeg har lagt ut et sommerbilde fra bloggen din som jeg fikk låne. Takk igjen:-) Kan nesten ikke vente til det blir sol og varmt igjen! Ha en strålende fin dag!

Brunt sukker sa...

HEI:)
SÅ HERLIG BLOGG
MASSE FINE BILDER
HER VILL JEG GJERNE TITTE MER SÅ DEREFOR LA JEG MEG TIL SOM FØLLER
KLEM ELI:)