tirsdag 26. juli 2011

En titt inni lysthuset

De to siste ukene har jeg satset 100% på lysthus så hagen har fått leve sitt eget liv, noe som merkes godt. Men man rekker ikke med alt når man i tillegg jobber fullt. Men målet mitt er at lysthuset SKAL bli ferdig i sommer/høst og jeg har fått malt masse hver eneste kveld etter at Tinusen har lagt seg. Nå gjenstår det ikke så mye malingsjobb der og den verste malingsjobben, nemlig vinduene, er omsider ferdig. Nå har jeg kun igjen å male på bordene som går på langs under vinduene (trenger mange strøk der da jeg bruker vannbasert der) og gulvet må også slipes og males/beises. Vi gjorde et forsøkt på å beise gulvet for et par år siden men fytti så stygg fargen var så her må vi kjøpe ny farge.

Nedenfor kommer en liten serie med bilder fra lysthuset som jeg tok i kveld. Ikke noe særlig bra bilder da det er nesten håpløst å fått tatt brukbare bilder i et slikt 8-kantet hus.

002   004
Sponplater på veggene som jeg har malt noen strøk på.   Roser og clematis vokser oppetter det ene vinduet.
006   007
Taket har jeg fått malt hvitt. Opprinngelig var det grått. Ved inngangsdøren.
019   020
Her skal det henge lyskrone. På de hvite bordene nedenfor taket skal jeg male latinske blomsternavn på.
021   024
Vinduet mot sør som forøvrig også er det eneste vindu som kan åpnes. Bordet jeg kjøpte på antikkmesse. Dette skal også males (hvitt går jeg ut ifra).

2 kommentarer:

Elsa sa...

Det kommer til å bli kjempefint der inne når du blir ferdig.
Misunner deg det bordet, det er kjempestilig. Men vil du male det hvitt da?
Fortsatt lykke til med lysthusjobbingen.

merethe sa...

Å ...så fint det blir med hvit farge. Drømmen vår er også å få oss lysthus en gang. :) Blir spennende å se dette helt ferdig.