lørdag 14. mai 2011

Prosjekt vindfang tar sin tid gitt.....

Nå er jeg sliten! Har forberedt bursdagsammenkomst i morgen med 11 stk til bords og i den anledningen skal vi ha taco og kaker. Har fått lagd sjokoladekake og marsipankake i dag og 3 kg med kjøtt er også stekt. Gulv er vasket og huset har fått noen hybelkaniner mindre. Jeg har pusset dørlister, plantet i balkongkassene. Uff, jeg husker ikke alt jeg/vi har fått gjort i dag jeg, men nå kjenner jeg det er deilig å ligge rett ut på sofaen.
Vindfanget er nå så og si helt ferdig med unntak av taklistene og et par strøk med maling rundt dørene. Men alt verktøy og malingssapnn er endelig ryddet vekk og nå ser det ihvertfall representabelt ut der. Jeg er i ihvertfall godt fornøyd med resultatet.


Finn en feil på husbildet!!!!!!!! Jeg ser det ihvertfall. Vi må ha en balkongkasse til, i midten på balkongen!


I dag har vi hatt et meget så ustabilt vær. I det ene øyeblikket har det haglet, i det andre har det regnet og i det tredje øybelikket har det vært strålende vær med sol fra blå og klar himmel. Kvelden ble ihvertfall avsluttet med sånn nogenlunde fint vær. Vel, kvelden er jo egentlig ikke avsluttet enda, har en liten plan om å få plantet en clematis først. Men vi får sjå om jeg orker å stable meg opp fra sofaen igjen.


Det positive med regnet er jo selvsagt at det vokser mye raskere i hagen og det begynner å bli virkelig frodig nå, gresset skulle også vært klippet men vi får ta det en annen dag, litt for sent å begynne med det nå.Jeg ønsker alle en fortsatt fin lørdag og avslutter med et par sommelige bilder. Måtte jo ut å plukke med meg litt inn slik at jeg kommer i skikkelig stemning. Heggen måtte jeg desverre sette ut igjen da det luktet kattepiss i hele stua.

5 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott i gangen din. Likte så godt vinduet og kurvstolen. God styling. :) -Husfruas Memoarer-

Mariann S sa...

Ja, ei ballkongkasse til Lene :) Huset er ikkje til å kjenne igjen med det flotte tilbygget :) Det var veldig fint inne i gangen. Lykke til med bursdagsfeiring :)

Tove sa...

Slitsomt å rydde og vaske,men det blir så flott etterpå :-) Blir ekstra fint med en balkongkasse til. Tilbygget ble virkelig fint. Ha en flott søndag.

merethe sa...

Hei Lene. Det ser så utrolig koselig ut i vindfanget. Vakker stil du har.Klem Merethe

Anonym sa...

Gangen har blitt kjempe fin!
Klem