søndag 5. august 2012

Den bitre sannhet

Regnet har virkelig gjort sitt i hagen og jeg står like bøyd som mange av plantene…

029

Men hva får man gjort med det da? NADA! Så når man føler man ikke orker å gjøre flere forsøk på å få ordnet i stand hagen etter regnskyllene, ja da finner man på noe annet. Det ene rommet på annekset som jeg bruker som spirerom på vinteren og som sommerrom/Mosse sitt rom på sommeren trengtes en skikkelig opprydding, men nå ble det så bra der igjen…

006

009

Ikke nok med det, jeg fikk også begynt å rydde på loftet på annekset. Der trengtes IHVERTFALL å bli ryddet opp da 3/4 av hele loftet var dekket av plantekasser og potter. Jøsses, skjønner ikke hvor jeg har fått alle pottene fra……hihihi!

Jammen fant jeg ikke igjen en parasoll på loftet også. Den har jeg plassert her…

014

Selv om regnet har gjort SITT i hagen finnes det alikevel noen lyspunkter…

020

Rosa Berleburg er jo riktig så flott og står der med masse blomsterknupper. Denne kjøpte jeg faktisk nøyaktig en halvtime etter at bomba gikk av den 22. juli i fjor, så den har fått en symbolsk verdi for meg.

Liljer og varigert hosta ved vanntønna er utrolig flott nå og fargene matcher skikkelig synes jeg…

024

…og jeg liker plassen utenfor kjøkkenvinduet…

032

031

Men vet dere hva jeg liker ENDA mer? Noe helt spesielt jeg fikk tatt bilde av for en times tid siden…

003

……KVELDSSOLA!

3 kommentarer:

Turid sa...

Det er så trasig med alt regnet, hagen ligger paddeflat og vasstrukken. For en drittsommer sier nå jeg, det har ikke vært såpass at en eneste kveld har vært viet til hagenytelse og rødvin ute. Men vi smiler tappert og hager videre, gjør vi ikke?
Trøsteklem fra Turid

Merethe sa...

Heisann Lene. Det er nesten som man mister litt motet av alt dette regnet. I går fikk jeg begynt den store oppryddingen i bedene. Klippet av stygge roser osv...og så kom styrtregn. Det bare ausa ned...varte ikke så lenge men da var liksom skaden skjedd med de få rosene som var igjen...ingen ting å gjøre dessverre. :) Du har det så koselig på annekset. Liker stilen din veldig godt. Men det er rart med det...når hagen tørker opp går jeg på med krom hals ...igjen...er vel sånn å være hekta på hagen :) Ønsker deg en flott uke. Klem Merethe

Gårdsjenta sa...

Kjedelig med liggende hage.. :/ Men bra å finne noen lyspunkt :)

Skjønner at den rosa er spesiell for deg da ja..

Godt å få ryddet unna litt :) Jeg har planer om det i morra, hvis været er like dårlig..